Gastenboek

09 Feb 2017 10:57 Oswald schreef:

Ik was bij Claudia omdat ik erg veel last had van jeuk in de onderbenen en voeten. Na een half jaartje was ik daar zo goed als van verlost door de intensieve reflexzone behandelingen van Claudia.
Behalve dat de behandelingen een weldaad waren voor lichaam en geest heeft Claudia me ook geleerd veel meer aandacht te besteden aan mijn lijf in het algemeen en de voeten in het bijzonder. Dus ook mede namens die fantastische tweevoeters hier beneden, hartelijk dank, Claudia.

26 Oct 2016 11:19 Marie louise schreef:

Ik ben bij Claudia terecht gekomen omdat ik last had van m'n nek na een auto ongeluk. De fysio therapie sloeg niet echt aan en ook de behandelingen bij de osteopaat niet. Na een paar behandelingen op m'n voeten en cupping door Claudia, namen de klachten in mijn nek eindelijk af. Onlangs heeft mijn dochter een auto ongeluk gehad, weer iemand achter op gebotst en had ze echt veel last van haar nek. Ik ben direct naar Claudua gegaan en mijn dochter van 7 jaar was na een paar behandelingen ook van haar klachten af. Ik vind het nog steeds een wonder dat je zoveel bereiken met het voetreflex. Maar Claudia vind ik dan ook echt een expert op dit gebied. Je wordt altijd hartelijk ontvangen, de ruimte is heel prettig waar je in zit. Zodat je ook echt kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Mijn dochter was zo onder de indruk dat ze later ook voetreflex therapeut wil worden. Ik denk dat kinderen die klachten hebben waar dokters vaak niet weten eat ze er mee moeten dat ze bij Claudia echt aan het juiste adres zijn. Heel veel klachten kunnen worden verholpen worden hiermee, ik raad iedereen dit aan omdat het ook echt snel effect heeft.

31 Aug 2016 13:43 Anoeshka schreef:

Ik ben met mijn 7 jarige dochter naar Claudia geweest voor behandelingen. Mijn dochter kan niet wachten om weer naar haar toe te gaan. Naast dat het effect van de behandeling resultaat geeft, is het ook zeer weldadig voor lichaam en geest. Mijn dochter voelt zich de koning te rijk om in een warme stoel en heerlijke massage te krijgen. En ik vind dat dit goed zou zijn voor elk kind. Mijn dochter wordt er rustig en ontspannen van, de klachten nemen af en ik krijg er een gelukkig kindje voor terug. Ik kan de behandelingen van Claudia voor kinderen aan iedereen aanraden!

20 Feb 2016 11:42 Els schreef:

Claudia, ik ben je zeer dankbaar voor de psychische en fysieke ondersteuning in mijn neuropathie. Ik was medisch uitbehandeld. Jij hebt me weer moed gegeven!

09 Jan 2016 19:13 Anoeshka schreef:

Claudia Johnson is voor mij de expert betreft voeding en ontgiften. Ze heeft een arsenaal en kennis en kunde die ze inzet bij de behandeling. Ze is niet alleen enorm vakkundig en professioneel, maar ze is ook ontzettend goed in wat ze doet! Claudia heeft een bron van kennis tot haar beschikking, en heeft beschikking tot de nieuwste inzichten. Ik vind haar zeer respectvol en ze beheerst haar vak goed! Ik vind haar een zeer goede professional en ik kan haar aan iedereen aanraden!!

23 Dec 2015 19:12 Bonny schreef:

Ik ben nu 26 weken zwanger en ik had vanaf 20 weken heel erg last van harde buiken, de verloskundige raden mij aan om het rustiger aan te doen met werk, dat heb ik gedaan maar de harde buiken werden niet minder. Ik kwam 3 weken geleden bij Claudia voor reflex behandelingen en sinds dien heb ik veel minder last van harde buiken en op sommige dagen zelf helemaal geen last. Ook voel ik me veel fitter.! Het is zeker een aanrader de reflexbehandeling.

Dankjewel Claudia!

16 Dec 2015 16:15 virginia schreef:

De behandeling voetreflex raad ik iedereen aan, of het nou fysieke klachten of mentale klachten zijn. Vanaf mijn kinderjaren ben ik bij verschillende longartsen onder behandeling geweest voor mijn astma, mijn fysieke gezondheid is de laatste jaren zo verslechterd dat ik aan 3a4 prednisonkuren per jaar zat, een aantal longontstekingen en een paar acute bronchitis verder ben ik onder behandeling gegaan bij Claudia. Claudia gaf ook mij het advies om te ontgiften, (mijn voedingspatroon veranderen) Dit samen met de voetreflexbehandelingen heeft mijn leven op heel veel opzichten verbeterd.

1. na 18 jaar geen medicatie meer!!
2. veel energie
3. zit goed in me vel
4. mijn huid ziet er beter uit, (gezonde kleur)
5. meer zelfvertrouwen gekregen!!

Ik ben heel dankbaar voor alle mooie veranderingen in mijn fysieke en mentale gezondheid!

Dank je wel Claudia!

10 Dec 2015 15:59 Jonneke schreef:

Hoi Claudia,
Geweldig hoe je me binnen een paar behandelingen weer superfit hebt gekregen. Dit had ik jaren eerder moeten doen.

02 Dec 2015 21:10 Dilek schreef:

De behandelingen zijn ontspannend, maar ook een bijzonder ervaring, omdat je inzicht krijgt op het gebied van je lichaam en je emotionele reacties. Nou moet ik zeggen dat Claudia haar werk zo liefdevol uitvoert waardoor je het bijzonder ervaart. Claudia, bedankt voor alles!. Dikke engelenknuffel😇😘!.

15 Aug 2015 17:21 Hoekstra schreef:

Had mijn rechtervoet zeer hard gestoten en na een paar dagen werd mijn hele voet heel dik en pijnlijk een enorme vochtophoping daardoor kreeg ik veel last en kon niet meer in mijn schoen. Bij Claudia geweest voor drainage therapie en na de eerste behandeling werd mijn voet al minder dik en werd de pijn ook minder. Na driebehandelingen was mijn voet bijna weer zo dun als ik normaal heb en de pijn was weg, geweldig was er heel blij mee. Grt. An.

15 Aug 2015 17:21 Ria Louis schreef:

In december ben ik naar de huisarts gegaan met RSI klachten (tennisarmen), had op sommige dagen hevige pijn. Volgens de huisarts kon het wel een half jaar tot een jaar duren voordat de klachten zouden verminderen en of het helemaal over zou gaan was nog maar de vraag. Ben toen naar Claudia gegaan en die heeft een behandelplan opgesteld. Door middel van voetreflexbehandelingen en quasha zou het volgens haar snel beter moeten gaan. In het begin ging ik zelfs 3 x per week naar haar toe en later 2 x per week. Al na een aantal behandelingen voelde ik duidelijk vooruitgang. Eerst ging het tussen behandelingen in steeds beter, maar was het na een paar dagen weer hard nodig voor de volgende behandeling. Later begon ik te merken dat de pijnloze periodes steeds langer werden. In feberuari ging het zo goed dat de behandelingen konden stoppen. Het is nu juni en het gaat nog steeds heel erg goed. Ben heel erg blij dat ik voor deze geneeswijze gekozen heb en zo snel hersteld ben.

15 Aug 2015 17:19 Ellen Behrens schreef:

Met het wat warmere weer heb ik last van vocht in mijn enkels en strak gespannen kuiten. Na lymfedrainage door Claudia, merkte ik een enorme verbetering. Na 3 weken heb ik het weer herhaald en wederom. Ook de quasha heb ik ondergaan voor schouderklachten en deze geeft directe verlichting. Claudia is heel erg toegewijd.

15 Aug 2015 17:19 desiree louz schreef:

De combinatie van voetreflex /hotstone massage Deze periode in mijn leven is bijzonder stressvol geweest. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking op mij gehad, zowel de voetreflex als de hotstone massage heeft het zelfherstellende vermogen van zowel mijn lichaam en geest geactiveerd Op het spirituele vlak wordt onvoorwaardelijke liefde ervaren als een gevoel van positieve ,creatieve energie. Je voelt mededogen en een verlangen om te geven, met anderen in contact te treden en je met hen te verenigen. Je hebt vertrouwen en de diepe, innerlijke zekerheid dat voor jezelf en anderen alles in orde is. Je bent in staat met iedereen contact te maken met een warm gevoel van aanvaarding en uitstromende goodwill.

15 Aug 2015 17:19 van der Zalm schreef:

Vanwege problemen met mijn maag en darmen kwam ik via een vriendin van mijn moeder bij voetreflex therapie terecht. Ik begon al snel verschil te merken. Nu ruim 5 weken verder zijn mijn darmen en maag weer rustig! Ik vind de therapie verlichtend werken en zorgt ook voor ontspanning! Met alle tips die Claudia mij gegeven heeft lukt het mij om meer naar mijn lichaam te luisteren en beter in balans te zijn.

15 Aug 2015 17:18 Karin schreef:

De behandelingen van Claudia zijn echt een feestje! Ik vind het heerlijk ontspannend en het helpt me echt om soepel te blijven en ik krijg er veel energie van (ook omdat het ontgiftend werkt) Ook al heb je geen specifieke ziekte of klachten, ik raad iedereen aan om voetreflexologie te doen! Ik vind het gewoon geweldig en kijk er altijd naar uit, maar dat komt natuurlijk ook omdat Claudia een heel bijzonder mens is :-)

Teken het gastenboek

Plaats reactie