Gastenboek

15 Aug 2015 17:18 R. Wolthers schreef:

Ik had rug,schouder en nekklachten. Guashatherapie en Cupping Therapie van Claudia doet wonderen. erg ontspannend en zeer doeltreffend. Na een paar behandelingen was ik pijn vrij!!... Ik ervaar deze geneeswijze als dusdanig ontspannend, dat ik als ik een fysiek drukke tijd in ga, gewoon een paar sessies bij Claudia boek om me er door heen te loodsen. Werkt fantastisch voor mij. Mvg R. Wolthers

15 Aug 2015 17:17 Joke van der Elst schreef:

Zodra je bij Claudia in haar warme en rustgevende behandelkamer binnenkomt, geef je jezelf over en kan het verwennen en ontgiften beginnen. Ik heb last van mijn darmen, artrose en Claudia weet precies de pijnlijke plekken te traceren, dankzij haar ervaring en achtergrond als verpleegster. Ook geeft zij goede adviezen qua voeding/supplementen en levensstijl. Voor mij werkt de combinatie voetreflex + cupping en hotstone-massage het beste en kan ik er een tijdje weer tegenaan.

15 Aug 2015 17:17 Cathy van der Zwan schreef:

Ik heb Claudia ontmoet via mijn werk. Omdat ik in een rolstoel zit en niets voel in mijn voeten, vroeg ik mij af of de voetreflex wat voor mij zou kunnen doen. Al na 1 behandeling van Claudia voelde ik mij ontzettend goed! Ondanks het feit dat ik geen gevoel heb in mijn voeten, voelde ik wel de werking van de behandeling en had ik het gevoel dat mijn voeten weer bij mij hoorden! Ook heb ik altijd veel last gehad van mijn darmen, ook dit verbeterde na een aantal behandelingen. In het begin ging ik 1 keer per week naar Claudia toe, later nam de frequentie af, maar het effect bleef. Heb ook veel goede voedingsadviezen van Claudia gekregen en heb mijn eetpatroon in positieve zin veranderd. Ik ben erg blij om in contact te zijn gekomen met de detox-reflex en uiteraard met Claudia die de liefdevolle behandelingen geeft en altijd betrokken is met mijn welzijn!

08 Aug 2015 01:04 Hetty Verkade schreef:

Hallo Claudia Ik vindt dat je een hele leuke site hebt. De workshop die we samen gegeven hebben van de guasha krijg ik ook erg leuke reacties van. Succes met je praktijk. gr Hetty

11 Mar 2015 18:15 Paula-Willemijn van Rooijen schreef:

Een lange tijd heb ik nodig gehad om af te komen van hoge rug/ nekklachten. Er was super goede ondersteuning van fysiotherapeuten, maar op een gegeven moment leek de voortgang naar meer ontspanning, mobiliteit en kracht te stagneren. Ik kom al geruime tijd bij Claudia Johnson voor pedicure en bij behoefte voetreflexologie ed. Dus deze klacht leek een goede aanleiding om op een andere wijze het probleem te gaan benaderen. Dat heeft goed uitgewerkt. Tijdens de behandeling 'knakte' er spanning los op m'n teen die precies dat lastige stuk nek 'representeerde'. Claudia gaf me ook een oefening mee, die ik zelf naar behoefte kon doen (geen teen-, maar een duimgreep). En na enkele weken was de situatie gewijzigd dat de fysiotherapeut meer en meer krachtoefeningen kon gaan geven. En nu ben ik, na enkele maanden zorg en sleutelen aan het probleem, pijnvrij en voel me super. Het is altijd een verademing hoeveel je werkelijk los kunt laten tijdens de behandelingen en hoe diep je kunt ontspannen terwijl Claudia al haar aandacht en toewijding er als het ware bij in stopt! Een echte aanrader!

12 Jun 2014 18:16 Lizette schreef:

Na langer dan 1 jaar stoeien met mijn burn-out kwam ik uiteindelijk bij Claudia terecht. Met onrust en de pijn in mijn lichaam kwam ik zonder verwachtingen bij Claudia. Voor de zoveelste keer ging ik mijn verhaal vertellen en ze begreep me direct en nog wel meer...Mijn lichaam kreeg op dat moment wat het nodig had en ben daar zeer dankbaar voor! Voor een luisterend oor en een bijpassende behandeling raad ik zeker Claudia aan. Tot snel Claudia! Groetjes Lizette

09 Mar 2014 18:18 Joan Hendrikse schreef:

Mijn ervaringen mbt de voetreflex & squasha behandelingen van Claudia, heb ik altijd als erg positief ervaren. Afgezien het feit dat ik altijd na een behandeling erg relaxed de praktijk verlaat, bemerk ik ook altijd dat de behandelingen dermate effectief doorwerken voor langere duur. Nav de klacht, weet Claudia nagenoeg de oorzaak aan te pakken, waardoor innerlijke processen het menselijk systeem wordt geprikkeld zodat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Naast dat Claudia kundig en gepassioneerd is in haar werk, behandeld zij vanuit haar hart (lees: gevoel)en heeft ze zeker aandacht voor haar individuele klant. Als vaste klant ben ik dan ook erg blij met Claudia en kan ik haar uw zeker aanbevelen!

01 Jan 1970 01:00 Mary Buitelaar schreef:

ik ben 70 jaar en ben heel blij dat ik in contact ben gekomen met deze geneeswijze, het heeft de kwaliteit van mijn leven enorm verbeterd. Door de Reflex behandelingen en het ontgiften ben ik bewuster van mijn lichaam geworden. Mede door gezondere voeding wat ik door dit programma heb meegekregen heb ik een betere darmwerking wat voor mij altijd een probleem is geweest. ik ben zeer tevreden en zal dit zeker blijven doen.

Teken het gastenboek

Plaats reactie